Mis on BDSM?

Mis on BDSM?

Mis on BDSM? Algaja juhend orjuse, distsipliini, domineerimise, allumise, sadismi ja masohismi avastamiseks.

Vähesed asjad elus on nii valesti mõistetud kui BDSM. Sageli süüdistatakse seda seksuaalpraktikat selles, et see on füüsiliselt või vaimselt kahjulik, midagi, mida ainult väärkohtlemise üleelanud omaks võtavad, või et see on ebanormaalselt perversne. Kuid algajatele on oluline mõista, et tegelikult ei ole see midagi neist asjadest.

BDSM, mis tähendab “Bondage and Discipline”, “Dominance and Submission”, “Sadism and Masochism”. Igaüks neist võib tunduda iseenesest hirmutav, kuid kuna nad tuginevad hinnanguvabale tsoonile, kus teie soovidest ja piiridest teavitamine on esikohal. BDSM võib tegelikult olla kõige ohutum seks, mida saab teha. See võib olla huvilistele rahuldust pakkuv ja võimendav seksuaalse eneseväljenduse vorm. Siiski on oluline läheneda BDSMile ettevaatlikult ja kõiki osapooli austades, eriti kui olete algaja.

BDSM võib tegelikult olla kõige ohutum seks, mida saab teha “

Soovid proovida BDSM-i? On mõned asjad, mida saate teha, et alustada:

1. Enne BDSM-i teekonna alustamist on äärmiselt oluline, et te harjutaksite end ja tutvuksite BDSM-i erinevate aspektidega, sealhulgas suhtlemise, nõusoleku ja ohutuseeskirjadega. Hea koht alustamiseks on näiteks internetist artiklite lugemine ja ilmselt aitab googeldamine leida kogu vajaliku teabe.

2. Selleks, et nautida BDSMi täiel määral, on partneri valik väga oluline. BDSM tähendab võimuvahetuse dünaamika konsensuslikku uurimist, seega on oluline leida keegi, kes jagab teie huve ja on valmis avatult ja ausalt suhtlema piiridest ja soovidest. Kuid teie ideaalne partner ei lange lihtsalt taevast alla! Potentsiaalseid partnereid saad leida veebipõhiste tutvumissaitide, BDSM-kogukondade või ühiste sõprade kaudu, kes on samuti huvitatud BDSMist.

3. Kui olete uus ja algaja selles maailmas, võtke aega ja ärge kiirustage! Alustage kergemate BDSMi vormidega ja järk-järgult edasi. Ärge laske kellelgi teid kiirustada, liikuge edasi alles siis, kui tunnete end piisavalt mugavalt ja turvaliselt. Kui teil ei ole veel vajalikke mänguasju, siis siin on ideaalne komplekt algajatele – Secret Black BDSM Desires Kit.

4. Suhtle selgelt: BDSMi puhul on suhtlemine võtmetähtsusega. Oluline on kehtestada selged piirid ja ootused enne BDSMi tegevusega tegelemist. See võib hõlmata arutelu selle üle, millised tegevused teile sobivad, millised on teie piirid ja milliseid turvalisi sõnu te kasutate, kui asjad muutuvad liiga intensiivseks. Arutelu selle üle, kuidas te mõlemad kujutate stseeni ette, aitab samuti vältida segadust ja arusaamatusi.

5. Veendu alati, et mängid turvaliselt!: Füüsiline ja emotsionaalne turvalisus peaks alati olema esmatähtis. Kasutage alati turvalisi sõnu, mis on eelnevalt kindlaks määratud sõnad, millega antakse märku, et mingi stseen või tegevus tuleb kohe lõpetada. See võib olla nii lihtne kui “ei” ja nii keeruline kui salajane sõna, kuid veenduge, et seda on lihtne öelda. Turvasõnu tuleks alati austada ja järgida. Samuti tuleks teha jõupingutusi, et muuta sündmuskoht võimalikult ohutuks, omades läheduses esmaabikomplekti, käärid liiga pingul olevate köite lõikamiseks jne.

6. Liitu BDSM kogukonnaga: BDSM-kogukonnaga liitumine võib olla suurepärane võimalus kohtuda sarnaste mõtetega ja õppida rohkem BDSMi kohta. Need kogukonnad korraldavad sageli töötubasid, üritusi ja pidusid, kus saab BDSM-i uurida turvalises ja konsensuslikus keskkonnas.

” Turvalisi sõnu tuleks alati austada ja austada.

Kokkuvõttes võib BDSM olla huvilistele rahuldust pakkuv ja võimendav seksuaalse eneseväljenduse ja uurimise vorm. Siiski on oluline läheneda sellele ettevaatlikult ja kõiki asjaosalisi austades, eriti kui olete algaja. Kui teete oma uurimistööd, leiate turvalise ja konsensusliku partneri, alustate aeglaselt, suhtlete selgelt, seate ohutuse prioriteediks ja liitute BDSM-kogukonnaga, saate BDSM-i ja selle kõiki tahke turvaliselt ja vastutustundlikult uurida.

Kokkuvõttes on ohutu ja vastutustundlik BDSM praktika väga oluline kõigi osapoolte füüsilise ja emotsionaalse heaolu jaoks. BDSM võib olla huvilistele rahuldust pakkuv ja võimendav seksuaalse eneseväljenduse ja uurimise vorm. Siiski on oluline läheneda sellele ettevaatlikult ja kõiki asjaosalisi austades, eriti kui olete algaja.

Suhtlemine, nõusolek, ohutus ja austamine on mõned peamised põhimõtted, mida peaksite alati meeles pidama, kui katsetate ja mängite oma uues imedemaailmas.

Pea meeles, et BDSM on isiklik valik ja iga inimese kogemus on alati ainulaadne.